فعاليت‌هاي گروهي را با ايجاد تشکل‌هاي صنايع‌دستي توسعه دهيم

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي ضمن بيان اين مطلب گفت: اگر همچنان بسياري از اقدامات و فعاليت‌هاي ما در حوزه‌هاي مختلف هنري و صنعتي ثمربخشي لازم را ندارد، به دليل انفرادي عمل کردن است و متاسفانه هنوز فرهنگ کارهاي گروهي ميان ما جا نيافتاده است.

به گفته وي، بسياري از کشورهاي پيشرفته راز موفقيت خود را در تعامل و فعاليت‌هاي دسته جمعي مي‌دانند و ما نيز بايد از اين الگوهاي موفق درس بگيريم.

محمدي با اشاره به برگزاري نخستين کارگاه آموزشي کنسرسيوم صادرات صنايع‌دستي در تبريز گفت: اين کارگاه سرآغاز خوبي براي شروع فعاليت‌هاي گروهي است و از اين رهگذر، اميدواريم ارتباطات موثري ميان توليدکنندگان ايجاد شود.

رئيس شوراي فني صنايع‌دستي آذربايجان شرقي با اشاره به اهميت شناخت بازارهاي هدف در زمينه صادرات صنايع‌دستي گفت: صنايع‌دستي ايران روح دارد، و در آثار مختلف هنري ما، حرف، حديث و معنا موج مي‌زند، به همين دليل همواره مورد توجه و احترام بوده و هست.

وي افزود: البته امروز خواست و نيازهاي مردم دنيا تغيير کرده و با بررسي‌هاي دقيق بايد خواسته‌هاي مصرف کنندگان را درک کنيم و براي برآورده کردن آن‌ها آمادگي و توان لازم را داشته باشيم تا ديگر رقبا بازار را در اختيار خود در نياورند.

محمدي، صنايع چرم و کفش، جواهرسازي سنتي و سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي و انواع بافته‌هاي داري را از مهمترين هنرهاي موجود در استان دانست که مي‌توان براي توسعه صادرات آنها برنامه ريزي کرد.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي در پايان از
همکاري‌هاي دائمي سازمان بازرگاني استان که در زمينه هاي مختلف ياريگر هنرمندان و توليد کنندگان بوده است، تقدير کرد./111

انتهای پیام/

کد خبر 138908286